Mijn liefde voor schoonheid en wenkbrauwen begon toen ik 12 jaar oud was. Ik probeerde mijn wenkbrauwen met een scheermes vorm te geven. Het was een vreselijk idee; kk droeg wekenlang een pleister op mijn wenkbrauw tot het haar terug groeide. Sindsdien merkte ik het belang van wenkbrauwen op. Ze zijn als een kader voor een mooie foto. Als het kader lelijk is, verliest het beeld zijn waarde. Als het kader perfect is, wordt de foto verbeterd.

Ook de kracht van Permanente Make-up en Plasma Lifting is ongelooflijk. Het kan je beeld transformeren. Met een beetje hulp kun je de look krijgen die je altijd al had gewenst. Mijn werk kan je leven veranderen en ik vind het geweldig. Ik streef naar perfectie; Ik neem geen genoegen met minder. Mijn werk voldoet aan, en overtreft de hoogste normen. Als u perfectie wilt, aarzel dan niet om te bellen. Krijg de resultaten die je wilt bij Beauty Clinic Roermond.

Om mijn passie en ervaringen te delen met gepassioneerde professionals in de schoonheidsbranche is het Beauty Clinic Trainingsinstituut ontstaan. Hier breng ik mijn kennis, op een persoonlijke en professionele manier, met liefde over aan mijn gedreven collega’s.

Tot gauw! Ontspannen groet,
Angelique Lardin

Beauty Clinic Roermond

Schuitenberg 9
6041 JG Roermond

Beauty Clinic Roermond
  Schuitenberg 9, 6041 JG Roermond

  beautyclinic-roermond.nl
  info@beautyclinic-roermond.nl
  0475-851385