Een online assistent is hét geheime wapen van een succesvolle ondernemer. Ondernemers hebben het namelijk druk… veel te druk, te weinig tijd (ook buiten werktijd) en hebben een enorme berg met werk waardoor ze soms niet meer weten waar te beginnen.

Ik, Petra, kan als online assistent en designer deze succesvolle ondernemers assisteren door diverse taken uit handen te nemen. Waardoor de ondernemer tijd kan creëren voor andere belangrijke dingen. Mijn specialisatie heeft te maken met alles op het gebied van hoe jouw bedrijf zichtbaar is richting jouw klanten. De werkzaamheden die ik uitvoer hebben te maken met marketing, websites, social media en drukwerk.

Eigenlijk ben ik een soort van persoonlijk assistent op afstand. Ik voer mijn werkzaamheden online uit, waardoor ik plaatsonafhankelijk werk. Welke taken er uitbesteed worden is geheel afhankelijk van de wensen van de ondernemer, tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Heb je ondersteuning nodig met je marketing? Is je website toe aan vernieuwing of wil je het updaten ervan uitbesteden? Hulp nodig bij Social Media of heb je er een hekel aan en wil je het aan een ander over laten? Heb je een designer nodig die je branding in orde maakt of je gloednieuw drukwerk bezorgd? Als ik aan de slag kan gaan met een van deze taken dan ben ik helemaal in mijn element.

Creatieve groet, Petra

Buro Dink