C Colours geeft offline én online trainingen en begeleiding aan (startende) onderneemsters en organisaties om meer te gaan ondernemen vanuit eigen kracht, hun unieke persoonlijkheid, hun eigenheid, sterke kanten en talenten. Hierdoor kun je betere keuzes maken die bij jou passen. Dat geeft vrijheid, rust, ruimte en balans. Zo kun je gaan ondernemen en werken vanuit flow met minder struggles.

Positieve mindset
Positieve psychologie is de basis van de werkwijze van C Colours. Hierbij ligt de focus op wat er al goed gaat, waar je naar toe wilt, waar je goed in bent en waar je meer van wilt. Je ontwikkelt hierdoor een positievere mindset op lange termijn.

Floreren in je leven en je werk
Door inzichten en bewustwording kunnen mensen gaan floreren in hun leven en in hun werk. Ze leren hoe zij zelf een positieve bijdrage leveren aan de manier waarop ze in het leven staan. Het werkplezier en de levensvreugde nemen daardoor toe.

Aanbod
Het aanbod van C Colours is:

  • training ‘Flexibel door het leven’ van 4 bijeenkomsten met thema’s optimisme, hoop, veerkracht en zelfvertrouwen.
  • 3-daags inspiratieweekend ‘Grow in Positve Flow’ met thema’s zoals positieve emoties en relaties, sterke kanten, waarden, flow, zin- en betekenisgeving.
  • 1 op 1 brainstorm ‘Boost je business’ voor het zetten van de volgende stappen als onderneemster.

C Colours

C Colours
  Minderbroedersingel 44, 6041 KK Roermond (MCR)

  c-colours.nl
  info@c-colours.nl
  06-27540972