Kom naar de winkel! Het is zomer! Het groeiseizoen van cactussen loopt van april tot oktober. Nu is dus hét moment om een mooie cactus in huis te halen, want wat is er leuker dan te zien hoe je planten blij groeien en zelfs mooie bloemen krijgen! En niet alleen voor de mooiste cactussen kun je terecht bij Cacti, maar we hebben ook heel veel leuke spulletjes voor in huis, om van je woning een echt thuis te maken.

Een bezoekje aan Cacti is een ware beleving! Veel artikelen en cactussen zijn zo exclusief dat er maar een paar van zijn. Daarom vind je het grootste deel van de collectie alleen in de winkel. Je kunt ons ook op Facebook en Instagram volgen, maar van langskomen ga je zeker geen spijt krijgen!

Nieuw bij Atelier Cacti: Luna Boutique – Prints & More
Superleuke collectie van slabbertjes en rompertjes tot t-shirts en hoodies voor kids en volwassenen met originele en mooie prints. Maar ook handbeschilderd keramiek en porselein zoals snoezige cactussets en mooie schalen en kommen. Zelfs de cactikalender ontbreekt niet in hun assortiment…

Atelier Cacti – Workshops
Nadat onze eerste workshop in maart geannuleerd moest worden, gaan we half juli weer beginnen. Of je nu houdt van Mandala’s maken, droomvanger of planthanger knopen, acrylic pouring of iets leuks met stenen of sierraden, er zit vast wel iets voor je tussen. Kom eens langs en neem een kijkje in het “Workshopboek”. Zo kun je een leuke workshop uitzoeken die past bij jou of je kind.

Cacti Roermond

Neerstraat 80
6041 KD Roermond

Cacti Roermond
  Neerstraat 80, 6041 KD Roermond

  cactiroermond.nl
  info@cactiroermond.nl
  06-41256015