Ik heb ruim 7 jaar in de fysiotherapie gewerkt maar kon daar mijn draai niet meer vinden. Ik liep vast in het systeem en kwam thuis te zitten met een zware burn-out. Ik wilde niet meer terug in loondienst en de fysiotherapie, dat was voor mij heel duidelijk. Maar wat ga je dan doen?

Ik ben mij toen meer gaan verdiepen in de yoga en heb verschillende opleidingen gevolgd. Het geven van reikibehandelingen gaf ik al en ook daar ben ik mij meer in gaan verdiepen, de werking van energie.

Ik heb ruim 2 jaar thuis gezeten en ben langzaam weer gaan opbouwen door in verschillende yogastudio’s en sportscholen yogales te gaan geven. Dat vond ik een hele fijne leerervaring en voor mij werd het steeds duidelijker dat ik hier meer mee wilde doen.

In augustus 2018 had ik voor mijzelf besloten dat ik een eigen praktijk wilde starten. Een ruimte voor yoga, energetische therapie, workshops en cursussen. Een ruimte die rust uitstraalde en waar mensen terecht kunnen voor ontspanning en de connectie met hun zelf.

Die ruimte heb ik kunnen realiseren en in januari 2019 opende ik de deuren van mijn praktijk. Met alle liefde geef ik daar mijn yogalessen en healingen.

Ik hoop je een keer te zien in de studio!

Liefs Hannah van Wamel

Hannah yoga & more

Julianalaan 50
6042 JH Roermond

Hannah yoga & more
  Julianalaan 50, 6042 JH Roermond

  hannahyoga.nl
  info@hannahyoga.nl
  06-41714514