Jill & Co is een woonwinkel conceptstore. Bij ons loop je gezellig binnen om alle nieuwste interieurtrends op te snuiven maar ook om eens te snuffelen tussen de kleding volgens de laatste mode. Bij Jill & Co vind je meubels, woonaccessoires,verlichting, gordijnen, kaarsen, sieraden tassen en leuke hebbedingetjes om cadeau te geven of gewoon om jezelf eens een keertje te verwennen.

Na een opleiding aan Sint Lucas te Boxtel ben ik begonnen als etaleuse/styliste te werken voor bedrijven en particulieren, in 2011 werd mijn droom werelijkheid toen ik de geweldige kans kreeg een woonwinkel te starten waarin ik mijn passie voor styling en interieurvormgeving kon combineren met de verkoop van meubels en woonaccessoires, eindelijk een vaste plek waar ik klanten kan ontvangen en ze meteen kan adviseren om hun huis mooi en praktisch in te richten.

Daarnaast ben ik heel gedreven in het geven van interieuradviezen en het inrichten van projecten, vandaar dat je mij ook niet altijd in de winkel aan zult treffen. Maar een afspraak maken kan natuurlijk altijd.

We zien je graag terug in een van onze sfeerwinkels.

Nicole & Pie
en het hele team van Jill & Co

Jill & Co

Neerstraat 24/26
6041 KC Roermond

Jill & Co
  Neerstraat 24/26, 6041 KC Roermond

  jillenco.nl
  info@jillenco.nl
  0475-215478