We love what we do and show it! Loft76 is sinds 8 jaar gevestigd in een bijzonder, monumentaal pand en gelegen aan één van de mooie singels rond het centrum van Roermond. De winkel is ontstaan vanuit ons interieur ontwerpbureau. Sinds 2008 geven wij deskundig advies over indeling, licht, materialen, stoffering en kleur. Inmiddels is zowel ons ontwerpbureau als onze winkel gevestigd onder één dak. In onze winkel kunt u terecht voor nieuwe en oude (vintage) designklassiekers, woondesign van gerenommeerde hedendaagse ontwerpers en bijzondere woonaccessoires, stoffen, vloerkleden en verlichting.

Met veel passie  voor ons vak  maken we interieurontwerpen en geven advies voor zowel particulieren als bedrijven. Van woonkamer, keuken of badkamer tot een volledig interieurontwerp voor uw huis of bedrijfspand. Tevens ontwerpen en maken wij meubelen op maat!

Loft76 werkt nauw samen met de beste meubelmakers, vloerenleggers, stoffeerders en aannemers om het gehele project van A tot Z voor u te kunnen begeleiden.

Loft76

Godsweerdersingel 76
6041 GM Roermond

Loft76
  Godsweerdersingel 76, 6041 GM Roermond

  loft76.nl
  info@loft76.nl
  0475-337897