Mevrouw Knot is een grafisch ontwerp studio met focus op branding & design voor creatieve ondernemers en merken. Mijn missie is om ervoor te zorgen dat jouw onderneming of merk opvalt tussen de rest op een manier die bij jou past. Ga je voor big & bold of juist voor sophisticated & subtiel?

In een wereld waarin iedereen zichzelf zichtbaar kan maken is het soms moeilijk te bepalen wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Als onderneming of merk is het daarom belangrijk om een visuele identiteit te hebben die als geen ander bij jou past. Daarom starten we altijd met een duik in jouw verhaal, je missie en de boodschap die je wilt uitdragen. Zo creëren we een ontwerp dat alleen voor jou ontworpen had kunnen worden.

Branding als de basis
Vaak wordt branding in één adem met logo-ontwerp genoemd. Maar de branding van jouw merk of onderneming is veel meer dan dat: het zit in de brochure die je maakt, de verpakking van je product, de etalage van je winkel en het visitekaartje dat je meegeeft. In ieder product en uiting zit een stukje branding verscholen. Elke keuze in kleur, vorm en typografie brengt een ander look & feel met zich mee. Mevrouw Knot helpt jou graag bij het verzorgen van het complete plaatje. Waar nodig wordt er samengewerkt met een netwerk van creatieve collega’s om jouw vraag nog beter te kunnen realiseren. Bijvoorbeeld op het gebied van fotografie, tekst en webdesign.

Wie is Mevrouw Knot?
Milou Curvers is the women behind the brand. Afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam, maar inmiddels weer terug in het Limburgse nest. Vanuit Roermond runt zij inmiddels 3 jaar haar eigen ontwerpstudio.

En Mevrouw Knot? Dat is een combinatie van stijl en gevoel. Een tikkie eigenwijs, altijd spelend met nieuwe kleurencombinaties en de waar nodig twee stappen van de gebaande paden. Een kek patroontje, die fijne illustratie en de niet te missen handgeschreven letters van Mevrouw Knot maken jouw ontwerp helemaal af. We ontwerpen niets ‘omdat het zo zou moeten’, maar realiseren wat jij voor ogen hebt. Het mooiste wat mijn klanten terug krijgen van hun omgeving: “Wauw, dit past pérfect bij jou”

Mevr. Knot

Minderbroederssingel 19A
6041KH Roermond

Mevrouw Knot – branding + design studio
  Minderbroederssingel 19A, 6041KH Roermond

  mevrouwknot.nl
  hello@mevrouwknot.nl