Waar krijg jij echt energie van? Reageer jij ook weleens verkeerd in een onverwachte situatie!? Als Focus Coach wil ik je nieuwe inzichten bieden en je eigen Mindset verder te ontwikkelen. Want niets is zo vervelend om zoekend te zijn in wat je plezier geeft of verkeerd te reageren in situaties waar jij achteraf spijt van hebt.

Ik bied diverse coachings trajecten aan, zoals:

Focus TweeKracht
Het Persoonlijkheidsspel, jouw eigen route naar je Succes. Het TweeKracht spel is anders dan andere methodes, wij gaan op zoek naar wat je energie geeft? En niet in hoe jij je nu gedraagt. Sterker nog, wat maakt je Uniek en wat zijn je Talenten, want dat leid tot bewustere keuzes en versterkt je band met anderen, zowel privé als werk. Durf jij het aan om in je kracht te gaan staan?

Focus Persoonlijk Leiderschap
Ben jij de lijder of de leider? Het verschilt maat één letter. De E staat voor het Effect dat jij hebt op een ander. Zorg dat jij de situatie leidt in plaats dat de ander je leidt. Kortom houdt grip op de situaties. Durf jij het aan om sterker in je schoenen te gaan staan?

Ik ben van mening dat stilstaan achteruitgang is want de wereld om je heen veranderd continu. Mijn lijfspreuk is dan ook “Ontwikkeling duurt voort, focus op je talenten, dan kun je oneindig door.

Ik ben Koen Tossings, van TACKT, als Focus Coach help ik je graag. Neem daarom vrijblijvend contact op, mail me via info@TACKT.nl en dan plannen we een vrijblijvend zoom gesprek in. Het gesprek duurt ongeveer 20 minuten en biedt ons de mogelijkheid om kennis te kunnen maken en de coachings mogelijkheden afstemmen.

TACKT

TACKT
  Notenboomlaan 9, 6042 AT Roermond

  tackt.nl
  info@tackt.nl
  06-25057198