Happiness is planning a trip to somewhere new with somebody you love! Na weken van annuleren, omboeken en wijzigen mogen we nu langzaam weer denken aan nieuwe vakanties uitzoeken en boeken… Maar het advies luidt nu meer dan ooit; een goede voorbereiding is belangrijk! Reisadviezen verschillen per land en het is belangrijk om op de hoogte te zijn van alle regels die ter plaatse gelden.

Deze situatie heeft ons ook geleerd hoe belangrijk het is op iemand terug te kunnen vallen als het mis gaat. Ik geef je graag eerlijk advies en zorg dat je veilig en vertrouwd op vakantie kunt gaan. En weet je? Je hoeft niet direct ver weg te reizen, want misschien wil je liever niet meteen in een vliegtuig stappen en geef je de voorkeur aan een reis met je eigen auto of met de trein. In Nederland en in de ons omringende landen zijn genoeg mooie plekjes te vinden. En natuurlijk zijn landen die iets verder weg liggen ook goed te bereiken met eigen vervoer. En wanneer je wel in het vliegtuig wilt stappen dan informeer ik je graag waar je naar toe kunt.

Of misschien sla je in 2020 je vakantie wel even over en blijf te thuis. Reden te meer om wel al eens te bekijken wat er mogelijk is in 2021! Heel veel reizen staan al open om te boeken. In ieder geval sta ik nu en straks voor je klaar! Ik hoop dat ik jullie weer van dienst mag zijn met datgene wat ik het liefste doe, voor jullie een mooie reis samenstellen.

Hou jullie goed, blijf gezond en tot snel. Liefs Sabina, Reizen mijn passie!

Travel Counsellor Sabina

Voorstad St. Jacob 17
6041 LK Roermond

Travel Counsellor Sabina van Cruchten
  Voorstad St. Jacob 17, 6041 LK Roermond

  travelcounsellors.nl/sabina.vancruchten
  sabina@travelcounsellors.nl
  06-28321557