Ik ben Roermondenaar Wim Vaessen, allround management professional en eigenaar van Vaessen Consult&Coach. In mijn werk focus ik op resultaat mét mensen en optimale teaminzet. Als People manager ben ik gewend te werken op algemeen directie niveau, in grotere holding structuren met decentrale vestigingen. Ik werk graag in dynamische omgevingen, met collega’s en diversiteit in competenties en opleidingsniveaus.

Ervaren met business planning, strategie ontwikkeling en verandermanagement. Ik communiceer helder en duidelijk en werk hands-on naar tastbare, ambitieuze maar realistische doelen met het team. Daarnaast ben ik actief als management consultant, ik coach naar team- en persoonlijke ontwikkeling vanuit talent en competenties. Ook sta ik nog parttime voor de klas en bereid jongeren voor op een rol in onze maatschappij als docent economische vakken en rekenen.

Ik wilde heel graag iets doen voor mijn mooie stad Roermond. Daarom ben ik het initiatief ‘Roermond steunt Roermond’ gestart. Doe je mee? Wil je er eerst nog meer over weten, neem dan gerust contact met me op!

Wil je meer (online) omzet?

met de directe online verkoop van jouw producten of diensten!

Vaessen Consult & Coach

Gijs van Aardennestraat 75
6049 HV Herten-Roermond

+31622772717

drs.wim.vaessen@outlook.com

Vaessen Consult&Coach
  Gijs van Aardennestraat 75, 6049 HV Herten-Roermond

  roermondsteuntroermond.nl
  vaessen@consultcoach.nl
  06-22772717